Gehaakte vlechten
& Haar vlechten

Crochet Braids & haar vlechten: alles wat je moet weten

Al jaren zijn crochet braids en het vlechten van haar een go-to stijl voor velen die een nieuwe look willen creëren of een overgang willen maken na hun relaxer of huidige haarstylingmethode. Snel en gemakkelijk, haken is een weefproces dat niet veel andere manipulatie van je natuurlijke haar vereist dan vlechten. Bij Afro LoLo verkopen we een breed assortiment prachtige gehaakte vlechten en haarproducten.

Wat zijn gehaakte vlechten?

Haaknaaldvlechten, soms ook wel klittenhaakvlechten genoemd, is een manier van haarstyling die meestal wordt gebruikt om lengte te creëren of gewoon om je natuurlijke haar te beschermen. De stijl wordt bij elkaar gehouden door een basis van cornrowed haar waaraan vervolgens hairextensions worden bevestigd. Haakwerk is de techniek waarbij je een haaknaald neemt en ofwel een voorgelijnde haarverlenging of een losse haarverlenging op de haaknaald van de haaknaald bevestigt. Met deze methode kun je deze stijl bereiken in een fractie van de tijd die een traditionele vlecht zou kosten.

De voordelen van vlechten & haar vlechten

Crochet braids zijn over het algemeen makkelijk te onderhouden en bieden een geweldige manier om je haar te beschermen tegen overmatig stylen en beschadiging door hitte. Deze methode kan vooral nuttig zijn voor mensen die van hun relaxers af willen. De gehaakte vlechten van Afro LoLo zijn snel aan te brengen, gemakkelijk te beheren en over het algemeen niet duur. Dit geldt vooral als je ze vergelijkt met human hair extensions. Onze vlechten zijn ademend en laten je hoofdhuid toegankelijk voor

Populaire soorten vlechten & haar vlechten

Gehaakte stijlen zijn geweldige beschermende opties voor alle haartexturen en lengtes. Dit omvat gerelaxed, natuurlijk, geperst en transitioning haar. Vooral mensen in de overgang kunnen gehaakte looks waarderen omdat ze je een pauze geven van het werken met twee verschillende texturen terwijl het haar groeit. Het kan relaxte vrouwen ook een idee geven van hoe ze eruit zouden zien met natuurlijk haar als dat een uiteindelijk doel is.

Een van de redenen waarom gehaakte vlechten zo populair zijn, is het relatieve gemak waarmee ze kunnen worden aangebracht. Het is ook een voordelige stylingoptie omdat er minder pakken haar nodig zijn dan bij box braids. Toch moet je er rekening mee houden dat je een paar uur bezig bent om deze look te creëren.

Er zijn veel verschillende opties voor soorten gehaakte vlechten, waaronder:

We verkopen onze producten in verschillende kleuren, lengtes en tinten, bijvoorbeeld één, twee of drie tinten.

Hoe maak je crochet braids & vlecht je haar thuis?

Om het meeste uit je crochet braids te halen is het belangrijk om te beginnen met schoon, droog haar dat vrij is van klitten. Voor het aanbrengen van je gehaakte vlechten kun je de volgende stappen volgen:

Stap 1
Verdeel de haarlijn verticaal naar de nek (achterkant van je hoofd). Begin daarna elke sectie te cornrowen of te draaien en zet het vast met een elastiekje of haarspeld aan de uiteinden. Om je haar tijdens het proces gehydrateerd en beschermd te houden, raden we aan om een lichte olie te gebruiken.

Stap 2
Als alle cornrows klaar zijn, kun je beginnen met het toevoegen van de gehaakte extensions. Je kunt dit doen door je haaknaald te nemen, het verlengstuk te lussen en door de vlecht te halen en dan naar beneden te trekken. Hierna splits je het haar tot de grootte van de vlecht of krul die je wenst. Om de krul en vlecht vast te zetten neem je een helft van het stuk van de krulverlenging en maak je een knoop. Herhaal dit over de hele lengte van elke cornrow.

Onze haarproducten voor vlechten zijn niet giftig en kant-en-klaar, waardoor het zowel voor beginners als gevorderden snel en gemakkelijk te installeren is.

Waarom kies je voor ons

Afro Lolo

Snelle bezorging

Wij zorgen ervoor dat elke bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Gratis verzending

We bieden je gratis verzending voor elke bestelling boven €60

Gemakkelijk retourneren

Al je bestellingen kun je tot 14 dagen na levering retourneren.

Winkelwagen
[]